HUMANITARNA KNJIGA

MALI ALI VELIKI
DJECA TALENTIMA GRADE KNJIŽNICU U PETRINJI

26.1.2023. u 19 sati održat će se svečano predstavljanje humanitarne knjige MALI ALI VELIKI u prostoru knjižare Hoću knjigu Megastore, Bogovićeva 7, u Zagrebu.

Knjiga je sastavljena od dječjih crteža, pjesama, priča i promišljanja o talentima i kruna je dvogodišnjeg projekta čiji je cilj bio potaknuti djecu da svoje talente povežu s konkretnim djelovanjem.

mali_ali_veliki

Sav prihod za knjigu donira se potresom razrušenoj knjižnici u Petrinji koja će iznos upotrijebiti za obnovu dječjeg odjela.

Ime MALI ALI VELIKI djeci šalje poruku da iako su još uvijek mali, imaju moć stvarati pozitivne promjene u društvu, a njihova najveća snaga leži u razvijanju prirodnih darova koje imaju.

Knjigu će voljeti i roditelji jer je za njih pripremljen poseban kutak u kojem stručnjaci objašnjavaju kako prepoznati i razvijati dječje talente i interese, a unutra se može pronaći i lijepa igra kroz koju će dijete uočavati svoje darove.

Naslovnicu je ilustrirala iznimno talentirana srednjoškolka, Ana Kušić, a iza projekta stoji Tina Primorac, književnica, profesionalna pripovjedačica i voditeljica brenda Paresia preko kojeg stvara društveno korisne projekte za djecu i odrasle usmjerene na razvoj talenata i komunikacije.

Svi zainteresirani svoj primjerak knjige moći će nabaviti na promociji, a ako niste u mogućnosti doći na promociju, sve informacije o knjizi pronaći ćete na paresia.hr/mali-ali-veliki.

Kontakt osoba:
Tina Primorac tina.primorac83@gmail.com 0958507354

abecedaroditeljstva