Za nešto manje od mjesec dana, 17.-19.5., Sutivan na Braču postaje poprište biciklističkih događanja među kojima i Uvati Vitar dječje utrke…

Nakon što u subotu “odrasli” uvate svoj vitar na jednoj od 3 ponuđene staze, Bura 70+, Vitar 40+ ili Bonaca 20+, u nedjelju na red dolaze najmlađi, a sudeći po viđenom prošle godine i najvatreniji natjecatelji.

Tako će u nedjelju ujutro, dok vi ispijate svoju besplatnu kavicu s izlagačima koji za to vrijeme mogu pregledati vaš bicikl, u centru Sutivana vaši mališani moći odmjeriti svoje biciklističko umijeće na Uvati Vitar Kids Race utrci. Svi su dobrodošli, bez obzira voze li već ozbiljan bicikl, pomažu li se pomoćnim kotačima ili pak jurcaju na malim guralicama. Svako dijete koje stigne do cilja, osvaja i medalju, a najbrži u nekoliko starosnih kategorija, osvajaju i posebne nagrade sponzora.

Iako se dosadašnjih godina utrka održavala u gradskom parku, ove smo je godine odlučili preseliti u žižu događanja, u centar. Stoga vas i vaše mališane očekujemo u nedjelju ujutro od 9 sati na dalje, kada počinju prijave.

Dolazite li u Sutivan na cijeli vikend i želite i vi odvoziti Uvati Vitar utrku za odrasle, požurite na stranicu www.uvati-vitar.hr

Vidimo se na Braču!