Bok, ja sam Oscar i maskota sam ove igraonice.

Nisam ni debela vjeverica, ni elegantan miš. Ja sam vam quokka, najveselija i najfotogeničnija životinja na svijetu. Inače dolazim iz Australije, ali sam zbog najboljih rođendanskih zabava na svijetu preselio u vaše krajeve.

Ovo nije običan vrtić, a još manje obična rođendaonica. Smješten u širem centru grada i sa zelenom oazom površine 500mnaš prostor nalazi se na idealnoj poziciji za vas i vaše dijete. Program prilagođen svakom djetetu i stručno osoblje igraonice Oscar pretvorit će svaki boravak Vašeg djeteta u avanturu, a svaki rođendan u nezaboravnu uspomenu i nezaobilazan dio obiteljskog foto albuma.

Gdje se nalazimo?

Igraonica se nalazi u ulici Stara Knežija na broju 6 u Zagrebu. Prizemlje obiteljske kuće i dvorište površine 500mčine izvrsnu kombinaciju koja nam omogućava da vas i vaše dijete primimo u, za njega, idealnim uvjetima; a u relativnoj blizini centra Zagreba. Ispred kuće nalazi se parkirni prostor koji može primiti do osam automobila. 

Od ostalih igraonica/rođendaonica nećemo se razlikovati samo odličnom pozicijom, pristupačnim cijenama i stručnim osobljem; nego i posebnim programom i radionicama. Našim likovnim, plesnim,  jezičnim i sportskim radionicama želimo vašu djecu kroz smijeh, zabavu i natjecanje izložiti novim izazovima i u njima upaliti iskru radoznalosti.

Rođendani

Osmijeh vašega djeteta nakon nezaboravnog „tuluma“ i vama i nama bit će najveća nagrada i pokazatelj da svoj posao obavljamo vrhunski. Minimalno pedeset fotografija koje ćete dobiti na CD – u potvrdit će vam ono što svi koji su slavili rođendane kod nas već znaju; da smo najbolja rođendaonica u gradu.

 

Čuvanje

Svjesni činjenice da u ovo moderno doba mnogi roditelji imaju radno vrijeme koje nije više ograničeno na običan tempo i uobičajeni radni tjedan, organiziramo čuvanje djece u ugodnoj i poticajnoj oklini.

25 kn/sat ili po dogovoru

Jezične radionice

Engleski, fransuski, ruski, španjolski i talijanski samo su neki od jezika koje ćemo ponuditi na izbor vama i vašoj djeci. Prema broju prijava organizirat ćemo radionice u trajanju od sat vremena u grupama od najviše desetero djece.

230 kn/mjesečno po djetetu

Plesne radionice

Voli li vaše dijete plesati? Želite li da vaše dijete na zabavan i kreativan način razvija svoj psihofizički potencijal? Povjerite nam svoje dijete o kojemu će na plesnim radionicama brigu voditi svršeni učenici uglednih plesnih škola i klubova.

220 kn/mjesečno po djetetu

Edukacijsko – kreativne radionice

Za djecu koja vole izraziti svoje osjećaje kroz crtanje, slikanje, oslikavanje, ukrašavanje te još mnoge aktivnosti.

220 kn/mjesečno po djetetu

Za sva pitanja javite nam se, s radošću vas očekujemo.

https://oscar-igraonica.hr/

 

abecedaroditeljstva