Ljubav prema sportu i zdravom načinu života potrebno je razvijati od rane dobi. Zagrebački velesajam u suradnji s portalom Abeceda roditeljstva i Djeca.hr u sklopu  sajma Dani ljepote i fitnessa koji se održava od 09.-11. ožujka pripremio je bogat program namijenjen za naše najmlađe posjetitelje i njihove roditelje pod nazivom Fit for Kids

Kroz tri dana sajma najmlađi će moći sudjelovati u predivnim kreativnim, kulinarskim i edukativnim radionicama, u bogatom programu u kojem će se predstaviti plesne skupine, te raznim nagradnim igrama kroz koje ćemo darivati djecu.

Ističemo i dva okrugla stola koji će voditi Iva Brčić predsjednica udruge Najsretnija beba  na kojim će stručnjaci debatirati o “Bolesti novog doba” koja sve više pogađa našu djecu te  osvještavati javnost o važnosti sporta i njegov utjecaj na emocionalni i psihosocijalni razvoj naše djece.

U subotu 10.03.2018 s početkom u 16h

Okrugli stol na temu  Utjecaj medija na djecu.

– Na okruglom stolu će sudjelovati hrvatski stručnjaci koji će diskutirati o utjecaju medija na djecu. Govorit će se o negativnom i pozitivnom utjecaju medija, o njihovoj edukativnoj ulozi, kako ih odgovorno koristiti, te kako umanjiti negativan utjecaj. O utjecaju medija na djecu će se govoriti sa stajališta sociologije, psihologije, odgoja i srodnih područja.

U nedjelju 11.03.2018 s početkom u 11h

Okrugli stol na temu Video igre i djeca.  

– Na okruglom stolu će sudjelovati hrvatski stručnjaci koji će diskutirati o utjecaju video igara na djecu. Govorit će se o negativnom i pozitivnom utjecaju video igara sa stajališta sociologije, psihologije, odgoja i srodnih područja.

„Najljepši“ sajam Zagrebačkog velesajma ove godine slavi svoj jubilarni 20. rođendan, ne propustite ga!