Uskoro dolazi vrijeme kada vi i vaši mališani krećete u novu avanturu zvanu polazak u vrtić. Ako želite saznati kako djetetu olakšati prilagodbu, ako želite saznati kako izbjeći ispade bijesa, kako zaustaviti grizenje ili regresiju kod djece, pridružite nam se na predavanju Vrtić bez suza.

Uz certificiranu edukatoricu međunarodno priznatog programa The Happiest Baby, Ivu Brčić, polaznici će saznati kako ublažiti strah od odvajanja i strah od stranaca kod djece. Naučit će tehnike renomiranog pedijatra i stručjaka za dječji razvoj dr. Harvey Karpa koje će im olakšati adaptaciju, koje će olakšati boravak djeteta u vrtiću i nakon adaptacije, te koje će moći nastaviti primjenjivati u rješavanju prepreka u odgoju.

Pridružite nam se na dvosatnoj radionici Vrtić bez suza i naučite:

  • kako pripremiti dijete na vrtić
  • kako pomoći djetetu da prebrodi strah od odvajanja i stranaca
  • kako riješiti problem grizenja
  • kako se riješiti dude
  • kako izbjeći regresiju kod djece i kako reagirati kada se pojavi
  • kako pridobiti dječju suradnju

 

Predavanje će se održati u utorak 04.09. na adresi Ilica 155 u Zagrebu.

 

Cijena predavanja:

189 kn po osobi

289 kn roditeljski par

 

Broj mjesta je ograničen stoga je potrebno svoj dolazak najaviti na:

Email: najsretnijabeba@gmail.com

Tel: 0989008634

 

O voditeljici:

Iva Brčić, predsjedica udruge Najsretnija beba Hrvatska, međunarodno je priznata The Happiest Baby certificirana edukatorica. Kroz rad educira roditelje i stručnjake tehnikama dr. Harvey Karpa koje smiruju plač beba i kolike, produžuju spavanje, zaustavljaju ispade bijesa i grade komunikaciju s djecom. Stručna je suradnica Abecede roditeljstva i djeluje na portalima roditelji.hr, klokanica.24sata.hr, wish.hr, Ordinacija.hr, medijskapismenost.hr, u online magazinu Mame&klinci, te u časopisu mama&beba. Surađuje s vrtićima, školama i fakultetima s temama vezanim za odgoj i utjecaj medija na djecu.