Zekanje u Zoo

Zoološkom vrtu grada Zagreba jučer je cijeli dan bila gužva. Razlog tome je tradicionalni program koji se održava svakog Uskrsnog ponedjeljka. Zekanje u Zoo  koji organizira Wish mama portal a sadržaj osmišljava udruga Abeceda roditeljstva jučer je privuklo 10.000 posjetitelja koji su uživali u bogatom programu.

Na otvorenju raspjevao nas je pjevački zbor Zagrepčanke i dečki

Foto: Rene Karaman

Oduševile su nas prekrasne Lelice, Mašnice i Mrvice iz Twirling-mažoretnog kluba Sveta Nedelja!

Foto: Rene Karaman

Dan planete Zemlje

Obilježili smo Dan planete Zemlje,  eko radionicom presađivanja biljki koja je izazvala veliko oduševljenje mališana koji su se brzo “bacili” na sadnju paprika, blitve, celera, peršina i čuvarkuća te su svoje biljke nosili kući gdje će nastaviti brinuti o njima. Neki su prvi put u životu nešto sadili te su roditelji bili iznenađeni koliko to djeca vole. Ponovo se potvrdilo da djeca jako vole raditi sa svojim ručicama samo je na roditeljima da im to što češće omoguće.

Crtalo se po klupicama 🙂

Djeca.hr su napravila pravi pravcati kulinarski show, gužva je bila oko stola gdje su mališani sami izrađivali zdrave obroke koje su začinili Kotanyi začinima. Pomoćni kuhar bio je Lukas Leni Turk učenik 2. razreda ugostiteljsko turističkog učilišta u Zagrebu.

Svi mali kuhari kući su otišli sa mnoštvom poklona.

Nisu samo mali kuhari darivani, svakih pola sata u  sretnoj minuti vesele maskote Ghetaldusa, Jane, Cedevite, Argete i Dietpharma dijelile su poklone razdraganoj dječici.

Zekanje uZoo zatvorili smo predivnom kazališnom predstavom “Vuk koji je ispao iz knjige” prvog funkcionalnog kazališta za djecu Lutonjica.

Zahvaljujemo se učiteljima škole stranih jezika Helen Doron što su na Zekanju u Zoo približili djeci strane jezike, NK Klokočevac koji su nam “posudili” igrača i rekvizite za sportsku radionicu te agenciji  Miss4Miss koja je razveselila djecu prekrasnom dječijom modnom revijom.

 

wm-logo-argeta wm-logo-cedevita wm-logo-ghetaldus

wm-logo-kotany wm-logo-lizzy wm-logo-nivea

wm-logo-premium gsn-logo-abeceda gsn-logo-tmksn

gsn-logo-zvijezdagsn-logo-jana

LOGO SANYTOLImprimir

logo doron