Jedan od vodećih svjetskih maloprodajnih lanaca, njemački KiK, ovaj četvrtak službeno otvara svoju 80. poslovnicu u Hrvatskoj, u Arena Parku Zagreb.

Potpuno novi šoping ugođaj osjetiti ćete u Arena parku, posebno u KiK-u jer je za otvorenje najavljen super program i posebne akcije.

Abeceda roditeljstva sudjeluje u stvaranju programa za naše najmlađe, tako će djeca uživati u kreativnim radionicama gdje će bojati, oslikavati oblutke i učiti se vještini šivanja. Ako imate malog kreativca obavezno dođite jer smo osmislili nagradnu igru u kojoj će naši pratitelji birati najlijepši uradak. Ono dijete koje pobijedi na poklon će dobiti odjeću ” Od glave do pete” 🙂 iz nove kolekcije za djecu.

I to nije sve… Svakog punog sata teta pričalica ispričati će jaaaako interesantnu priču. Dok mi brinemo o vašoj djeci vi ćete na miru moći obaviti shoping.

Posebno vas pozivamo na nastup malih plesačica  iz Tvirling-mažoret kluba Sveta nedelja koje će dva puta nastupati. Prvi nastup je u 18.00 sati a drugi u 19.15

Najveća poslastica za djecu dogoditi će se u 18.30 jer će doći pravo pravcato kazalište Lutonjica i izvesti lutkarsku predstavu u trajanju od pola sata.

Pozivamo roditelje da nam se pridruže na ovom svečanom otvorenju osamdesete poslovnice KiK-a jer će djeca sigurno uživati! KiK je na pravom mjestu u pravo vrijeme – kupcima nudi zaista sve, od trendy odjeće za cijelu obitelj, nakita i ukrasa, dječjih igračaka, kućnih i ostalih potrepština, pa do modnih dodataka za kućne ljubimce – odličnu kvalitetu, moderan dizajn i iznimno niske cijene, pun podatak u ovim vremenima!

Na njemačkom je KiK skraćenica za „Kunde ist König, što prevedeno znači “kupac je kralj“, a upravo to je i glavni moto ovog tekstilnog lanca. Stoga, radujte se shoppingu bez grižnje savjesti i kupujte sa stilom ali pametno! 😉