U Hrvatskoj kući – Materina priča, tradicijski uređenom izložbenom prostoru u Preradovićevoj 31 u Zagrebu, pod nazivom:   „Ljubav se ne trži niti ne kupuje“… Već ju otvorenim srcem Međimurje daruje,  od 9. do 13. veljače, održava se promocija kulturne baštine i turističke ponude Međimurja.
Ovaj jedinstveni događaj uz besplatan ulaz u traje pet dana, kako bi stručna javnost i svi ljubitelji kulture i tradicije spoznali potencijal Međimurja kroz različita stručna predavanja te mnogobrojne B2B i B2C prezentacije DMC Etno Art Travel agencije i njezinih partnera.

U nedjelju 11.02. s početkom u 14.h  Centar za djecu i roditelje novog doba će održati radionicu :

 „ Zašto je povratak u prirodu te vraćanje starim običajima važno za djecu!“

Danas djeca sve više vremena provode pred ekranima i sve manje se kreću. Pretilost, poremećaji pažnje, dijabetes, agresivnost samo su neki od problema s kojima se djeca danas susreću.

Kroz predavanje pod vodstvom međunarodno certificirane NLP trenerice Sanjice Ćaćić i certificirane edukatorice međunarodno priznatog programa The Happiest Baby Ive Brčić mag.soc./phil., polaznici će saznati kako boravak u prirodi poboljšava pažnju kod djece, kako pridonosi prevenciji ispada bijesa, kako pridonosi boljoj socijalizaciji djece, te koje su sve koristi po dječje zdravlje.

Slobodno povedite svoju djecu jer su  Djeca.hr pripremila prekrasnu  kreativnu radionicu na kojoj će djeca oslikavati srca i okvire za fotografije koje će nositi sa sobom i pokloniti svojoj simpatiji, jer ipak smo u mjesecu ljubavi

O voditeljicama:

Sanjica Ćaćić, kreatorica programa Abeceda roditeljstva, međunarodno je certificirani NLP master trener, life, business, family i Wingwave coach. Dugogodišnje iskustvo trenerice i edukatorice za komunikacijske vještine odlučila je iskoristiti da pomogne onima koji su svjesni svoje velike odgovornosti kao roditelja i spremni su stjecati nova znanja i vještine kako bi svojoj obitelj osigurali što ljepši život.

Iva Brčić mag.soc./phil. je predsjedica udruge Najsretnija beba Hrvatska, te međunarodno je priznata The Happiest Baby certificirana edukatorica. Provodi prevenciju obiteljskog nasilja nad djecom uz potporu Zaklade Adris, te surađuje s Simbexom Hrvatska u edukaciji roditelja. Stručna je suradnica u časopisu Mama&beba i internetskim portalima Roditelji.hr, Klokanica.24sata.hr i medijskapismenost.hr. Surađuje s vrtićima i školama, izlaže na stručnim simpozijima, te drži gostujuća predavanja o utjecaju medija na djecu i odrasle na Učiteljskoj akademiji, Akademiji dramske umjetnosti i Fakultetu političkih znanosti i u Zagrebu.

Na predstavljanje turističkih potencijala Međimurja dobrodošla je stručna javnost, predstavnici ministarstava, veleposlanstva i diplomatskih predstavništva, predstavnici turističkih i marketinških agencija, predstavnici zajednice kulturnog turizma pri HGK, turistički voditelji i pratitelji, mediji, umirovljenici, roditelji i djeca, predškolske i školske ustanove, ali i svi drugi zaljubljenici u kulturu i prirodu, bilo da dolaze zbog profesionalnih, edukativnih ili informativnih razloga. 

                                

Foto: Shulterstock.com