Sa dolaskom ljeta mnogi kreću u avanturu zvanu odvikavanje od pelena. Kako bi pomogli roditeljima i olakšali im u tome, udruga Najsretnija beba Hrvatska je osmislila radionicu, Odvikavanje od pelena.

Uz certificiranu edukatoricu međunarodno priznatog programa The Happiest Baby, Ivu Brčić, polaznici će saznati kako u samo 10 dana odviknuti dijete od pelena i naučiti ga na tutu bez suza i ispada bijesa. Pridružite nam se na predavanju Odvikavanje od pelena i naučite:

  • najčešće greške kod odvikavanja i kako ih izbjeći
  • kada krenuti u odvikavanje od pelena
  • postupak odvikavanja djeteta od pelena
  • noćna pelena i kada ju skinuti
  • što kada dijete odbija tutu
  • pelene i odlazak na more

 

Predavanje će se održati u ponedjeljak, 18.6. od 17 do 19 sati na adresi Ilica 155 u Zagrebu.

 

Cijena radionice:

189 kn po osobi

289 kn za roditeljski par

 

Za dodatne informacije i prijavu javite se na:

Email: najsretnijabeba@gmail.com

Tel: 0989008634

Broj mjesta je ograničen na 10 polaznika.

 

O voditeljici:

Iva Brčić, predsjedica udruge Najsretnija beba Hrvatska, međunarodno je priznata The Happiest Baby certificirana edukatorica. Kroz rad educira roditelje i stručnjake tehnikama dr. Harvey Karpa koje smiruju plač beba i kolike, produžuju spavanje, zaustavljaju ispade bijesa i grade komunikaciju s djecom. Stručna je suradnica Abecede roditeljstva,djeluje na portalima roditelji.hr, klokanica.24sata.hr, wish.hr, medijskapismenost.hr, te u časopisu mama&beba. Surađuje s vrtićima, školama i fakultetima s temama vezanim za odgoj i utjecaj medija na djecu.