Poslušajte pjesmu koja nikoga nije ostavila ravnodušnim, a koja govori o tome kolikom brzinom naši mališani rastu…

“Ne znam koliko sam puta čula frazu da djeca nevjerojatno brzo rastu”, napisala je pjevačica i tekstopisac Nichole Nordeman na svom Facebook profilu predstavljajući svoju novu pjesmu “Slow Down” (Uspori).

Njenu objavu, posvećenu svim roditeljima, lajkalo je više od 66 tisuća ljudi, a video, koji je mnogima natjerao suze na oči, ima više od 11 milijuna pregleda.

Nichole, koja je samohrana mama Charlesa (12) i Pepper (7), pjesmu “Uspori” napisala je večer prije nego što je njen sin završio peti razred.

“Sjećam se da su me te večeri preplavile emocije, što uopće nisam očekivala. Cijele noći gledala sam njegove slike – kada je bio beba, vrtić, satovi karatea, satovi bubnja, bacanje frizbija u parku… Osjetila sam nevjerojatnu tugu i žal za vremenom koje se neće vratiti. I ma koliko sam u tom trenutku bila ponosna na njega što će uspješno završiti peti razred, jedino što mi je bilo u glavi je da želim da vrijeme bar malo uspori”, izjavila je Nichole za Today.com.

Nichole je sjela za svoj klavir, a pjesma “Uspori” nastala je za samo sat vremena, iako ona priznaje da jedva da je vidjela dirke na klaviru od suza. Pjesmu je otpjevala sutradan na maloj maturi svog sina.

Poslušajte njenu pjesmu koja nikoga nije ostavila ravnodušnim…

izvor: moj pedijatar