Topla preporuka za predivnu radionicu puštanja zmajeva koja će oduševiti djecu i sve koji se tako osjećaju. .
Na radionicama koje provodimo ne propuštamo podsjetiti roditelje koliko je za djecu važno što više provoditi vrijeme na otvorenom.
Evo odlične prilike da sa  djecom i provedete nezaboravan proljetni vikend na Jarunu!
Zašto je puštanje zmajeva toliko važna aktivnost za djecu?
Puštanje zmaja osigurava puuuno tjelesne aktivnosti, uči djecu o vjetru kao prirodnoj pojavi koju ne mogu vidjeti ali zato mogu osjetiti njegovu snagu. Djeca uče biti u doticaju s prirodom, aktiviraju sva svoja osjetila i doživljavaju stvarne doživljaje. Onog trenutka kad ovladaju vještinom puštanja zmaja dobivaju osjećaj postignuća koji ih dugo nosi a time grade i svoje samopouzdanje.
Nije slučajno da djeca u Japanu svakoga dana u školama najmanje sat vremena puštaju zmajeve u zrak. Oni duboko vjeruju da na taj način djeca najbolje jačaju svoj duh, um i tijelo.
Mi smo sigurni da je djeci jaaaako zabavno puštati zmajeve!
Zato 18. 05. ne propustite:

U 11.00 sati radionica izrade i puštanja šarenih zmajeva različitih boja i oblika na vjetru. #upoznajemovjetar.

Prijaviti se možete na najzabavniju radionicu u gradu na email: tristrijelesurfklub@gmail.com

Radionicu izrade i puštanja zmajeva vodit će najpoznatiji zmajari, ponosni vlasnici najljepših zmajeva – Žare i Žuža. Trenutno upravljaju svojim zmajevima na beskrajnom plavom nebu dalekog istoka. :)))

Nagradu za najljepše zmajeve nedavno su osvojili i u Kini. Nakon povratka sa zmajarskih festivala imat ćete priliku vidjeti neke od njih.

Želimo dobar vjetar svim budućim malim zmajarima i šareno nebo nad Jarunom 18.05.2019.

Radionicu organiziraju: