Trudnica ste, tek ste rodili ili već imate svojeg anđela? Očekivali ste harmoniju u svojem životu, no osjećate da je ona izostala? Onda je Holističko majčinstvo dio slagalice koji vam nedostaje.

Riječ je o neobičnoj trodnevnoj radionici koju su osmislili udruga Najsretnija beba Hrvatska i Centar za homeopatiju i energoterapiju Biohom. Smatraju da je harmonija u majčinstvu moguća samo uz holistički pristup, pa im je želja prenijeti neophodno znanje i specifične vještine koje će majčinstvo uzdignuti na sasvim novu razinu! Posebnom kombinacijom homeopatije, bioenergije i baby handlinga omogućuju vam da se sigurnim koracima uputite u opuštenu trudnoću i bezbrižno majčinstvo.

Radionica će vas pripremiti na stvari na koje vas nitko ne priprema… Primjerice, muče vas mučnine, zatvor i hemeroidi? Ili imate povišeni krvni tlak koji ugrožava bebin život? A postporođajna depresija? Što učiniti kada beba nekontrolirano plače? Ili guguće s osobama kojih nema u prostoriji? Kako vam anđeli čuvari mogu pomoći u majčinstvu?

 

Smatra se da tegobe koje prate trudnoću i rano majčinstvo uglavnom treba pretrpjeti. Srećom za sve njih postoje konkretna rješenja, no majke s njima nisu upoznate. Uglavnom nemaju iskustva u baby handlingu i smirivanju plača, što uzrokuje manjak sna, depresiju, osjećaj bespomoćnosti, isfrustiranost, osjećaj da ih beba ne voli. To su sve uzročnici postporođajne depresije. Plač je također glavni uzrok sindroma tresenog djeteta. Stoga se uče praktične vježbe smirivanja plača i kolika za minutu i manje, te produživanje spavanja 1-3 sata. Naučit će te i masaže za otpuštanje mlijeka, te pravilno podizanje i nošenje bebe.

 

Velika podrška je i homeopatija. Kao holistička grana medicine nudi potpuno prirodne pripravke za trudnice i bebe, bez ikakvih nuspojava. Također nudi brzo rješenje za neprospavane noći koje donose dojenački grčevi i nicanje zubića. Upravo zbog toga se sve veći broj liječnika i pedijatara slaže da homeopatija u dojenačkoj dobi može biti izuzetno korisna. Na radionici će te naučiti kako pravilno odabrati homeopatski pripravak i njime tretirati tegobe, te ubrzati post-porođajni oporavak.

 

Prakticiranjem holističkog majčinstva nikada nećete bit same! Uz vas su uvijek vaši energetski vodiči, znani kao anđeli čuvari. Radionicom se želi potaknuti razumijevanje i razvoj vlastitog energetskog bića, te ukazati na energetsko-fizičku dualnost male djece. Kroz spoznajne vježbe upoznat će te se s osnovama energetskog svijeta i vašeg energetskog tijela. Naučit će te i kako komunicirati s energetskim vodičima s ciljem rješavanja majčinskih nedoumica.

 

Uz stručno vodstvo The Happiest Baby edukatorice, homeopatice i bioenergetičara, po principu 3 u 1 ova jedinstvena radionica nudi kompletnu prirodnu brigu za tijelo i um majke i djeteta. Nadamo se da će te uspjeti rezervirati svoje mjesto na vrijeme, s obzirom da se na radionicu prima samo 4 polaznice. Održava se od 26-28. studenog i 3-5. prosinca, od 10-13h u Centru za homeopatiju i energoterapiju Biohom, Garićgradska 9, Zagreb.

 

Dodatne informacije: https://najsretnijabeba.webs.com/holisticko-majcinstvo

Kontakt: 098 900 8634, najsretnijabeba@gmail.com ili info@biohom.hr